„Soovitame osta pääse eelmüügist Piletilevist, sest nii saab parima hinna ja valida meelepärase istekoha, samuti väldib järjekordi staadionil,“ märkis Eesti Jalgpalli Liidu peadirektor Tõnu Sirel. „Kuna rahvast tuleb palju, siis palume varuda aega ja saabuda A. Le Coq Arenal vähemalt tund enne algust – nii pääseb ilma järjekorrata oma istekohale ja saab nautida mängueelset õhkkonda.“

Korraldajad soovitavad mängule saabuda ühistranspordiga. Samuti on taas A. Le Coq Arena kõrval avatud valvega rattaparkla.

Staadion avatakse publikule pühapäeval kell 17.00, mil DJ alustab muusikaprogrammiga. Orienteeruvalt kell 17.30 saabuvad koondised, kell 18.15 algab mängueelne soojendus. Rivistus ja hümnid kõlavad kell 18.45, avavile antakse kell 19.00.

Sõltuvalt istekohast ja vanusest maksvad piletid eelmüügis 10 kuni 14 eurot. LHV Jalgpallikaardi omanikule on täishinnaga pilet 10% soodsam.

Lisaks tavapiletitele on saadaval ka VIP pääsmed, mis sisaldavad VIP autoparkla kasutamist, kiiret sissepääsu Külaliste trepist staadionil asuvasse EJL Triobet Business Clubi, kus hinna sees on erinevad joogid ja soe buffet-õhtusöök. Kõik Business Clubi külalised saavad istekoha küljetribüüni keskmises sektoris, aga soovi korral ka võimaluse jälgida mängu siseruumist, samuti on kõigile külalistele tasuta mängukava ja algkoosseisude leht. EJL Triobet Business Clubi pääsme hind on 95 eurot.