„Tunded on väga head! Tulime siia võidu järele ja selle ka teenisime," sõnas saalijalgpallikoondise peatreener Dmitri Skiperski, kirjutab jalgpall.ee.

Triumf Armeenia vastu oli Eesti saalijalgpallikoondise jaoks üldse esimeseks võiduks MM-valiksarjas.

Eesti jäi mängu alguses kaotusseisu, kui armeenlased Henrik Grigoryani tabamusest matši juhtima läks. „Sel turniiril ehitasime endale mitu väravat ja polnud seegi erand. Söötsime väravavahile tagasi teist korda ja vabalöögi realiseerisid nad väravaks," kirjeldas Skiperski.

„Esimesel poolajal oli meil rohkem võimalusi. Värava lõi Kristjan Paapsi, kes suutis olukorda hästi lugeda ja viigistada," lisas Skiperski.

Teisel poolajal viis Eesti 25. minutil individuaalse sooritusega juhtima Vladislav Tšurilkin, kuid seejärel jäid eestlased hätta vigadega.

„Mäng oli alguses peale väga emotsionaalne. Korjasime viis viga, vastased said lüüa ühe penalti ja kaks 10 meetri karistuslööki, mille Mark Boskin tõrjus. Kaheksa ja pool minutit mängisid nad 5:4 vastu, kuid pidasime vastu. Tšurilkin sai samuti korra kümne meetri pealt proovida, aga ei õnnestunud," kirjeldas Skiperski teist poolaega.