Eesti alustas Raasikul toimunud kohtumist teravalt ning näitas avapoolaja esimesel kümnel minutil hea saalijalgpalli. Kuid hoopis leedukad nõelasid 11. minutil, mil Pavel Rubeli sööt lõigati vahelt ning järgnenud kontrarünnak realiseeriti, kui Albert Voskunovici eeltöö vormistas väravaks Lukas Sendžikas, vahendab Eesti Jalgpalli Liidu koduleht.

Eestil oli avapoolajal mitu võimalust, nende seas ka kaks suurepärast šanssi. Korra võttis palli vastaselt ära täna koondisesärgis debüüdi teinud Marek Naal, kuid tema 1-1 rünnaku tõrjus väravavaht Ernestas Macenis. Poolaja lõpus oli Eestil võimalus viigistada ka 10 meetri karistuslöögist, kui Leedu tegi oma kuuenda vea, kuid Maksim Aleksejevi soorituse suutis Macenis näoga tõrjuda. Samas oli ka Leedul võimalus oma eduseisu kahekordistada, kuid meie õnneks tabas vastase löök meie väravaraami.

Teisel poolajal ei suutnud Eesti suurepärase mängu teinud Macenist üle mängida. Hoopis Leedu sai oma mängu paremini käima ning 25. minutil näitas suurepärast individuaalset klassi Voskunovic, kes suutis järjepanu kaitsjad üle mängida ja saatis palli Mark Boskini väravasse. Eesti hakkas eksima ning 26. minutil suurendas Leedu oma eduseisu veelgi tänu Darius Jankauskasele.

34. minutil oli Eestil kasutada standardolukord, kuid sellele järgnes hoopis vastase kauglöök, mille tõi joone pealt osavalt peaga ära Erik Grigorjev. Seejärel tekkis Eestil mitmeid häid võimalusi, kuid Macenis oli ülesannete kõrgusel. Neli minutit enne mängu lõppu lendas Artur Makarovi pealöök küll Macenisest üle, kuid maandus värava katusel. Lendava väravavahiga mängimine tekitas ärevust ka meie värava lähistel, kuid Leedu kauglöögid sihile ei jõudnud.

Saalijalgpallikoondise peatreener Dmitri Skiperski sõnas pärast kohtumist otseülekandes, et tänane tulemus jäi realiseerimise taha: "Meil oli esimesel poolajal 4-5 võimalust, 10 meetri penalti, aga ei löönud sisse. Teisel poolajal oli juba raskem ja Leedu individuaalne meisterlikkus tuli välja. Nemad realiseerisid kokkuvõttes kolm rünnakut, meie mitte ühtegi. 0:0 seisu pealt olid meil variandid ja kui oleksime esimesena löönud, siis tõenäoliselt oleks nemad pidanud ülevalt rohkem pressima. Neile see mäng sobis, et meie olime palliga."

Homme kell 18.00 kohtuvad Raasiku spordihoones Leedu - Läti ning turniiri viimane mäng, kus Eesti läheb vastamisi Lätiga, toimub kolmapäeval kell 16.30.