Coolbet saaliliiga jõudis enne riigis kehtestatud eriolukorda poolfinaalide esimeste kohtumisteni.

„Suhtlesime poolfinalistidega eriolukorra ajal ja kuna seis oli ebaselge, siis ootasime otsustamisega,” selgitas EJL-i peasekretär Anne Rei. „Uurisime eriolukorra ajal riigi esindajatelt, millal võiks taas olla võimalik siseruumides võistelda ja kui sai selgeks, et seda lähiajal ei lubata, siis tegime poolfinalistidega videokoosoleku, kus kuulasime ära kõigi seisukoha.”

Et saalis saaks võistlustega jätkata alles 1. juulist, otsustas EJL-i juhatus kuulutada meistrivõistlused lõppenuks põhiturniiri tulemuste põhjal.

„Kui me oleks jätkanud 1. juulil või hilisemal kuupäeval, siis ei oleks võistkonnad saanud enam osaleda samas koosseisus, milles nad oli Coolbet saaliliigas mänginud – mitmed mängijad olid lahkunud, tegu olnuks sisuliselt teise võistlusega. Samuti oleks Coolbet saaliliiga jätkamine suvel mõjutanud teisi võistlusi,” märkis Rei.

Eesti meistriks kroonitakse põhiturniiri võitnud Viimsi FC Smsraha, kes esindab Eestit tuleva hooaja eurosarjas. Coolbet saaliliiga esikolmiku autasustamise aja ja koha teatab jalgpalliliit täiendavalt.

Coolbet saaliliiga 2019/2020 lõpptabel:

1. Viimsi FC Smsraha 34 punkti
2. Sillamäe Alexela 28
3. Narva United FC 28
4. Tartu Ravens Futsal Ares Security 27
5. FC Cosmos 27
6. JK Kohila 9
7. Tartu Maksimum 6
8. Sillamäe FC NPM Silmet 6