Valgevene asus 31. minutil juhtima ning suurendas avapoolaja esimesel lisaminutil eduseisu. Eestlannade värava lõi 71. minutil Liis Emajõe.

"Olen tulemuses pettunud - tean, et see on läbi aegade parim tulemus, mille Eesti naiskond on Valgevene vastu saavutanud, ja et vastane on meist FIFA edetabelis ligi 40 kohta eespool, kuid meil oli reaalne võimalus võita ja seepärast on väga kahju," rääkis Eesti koondise peatreener Keith Boanas. "Esimesel poolajal ei tundnud ma võistkonda ära, esinesime alla oma võimete. Vaheajal rääkisime väga tõsiselt ja teine poolaeg oli väga hea. Väärisime vähemalt viiki ja olime võimelised võitma."

Statistika põhjal oli tegu võrdse kohtumisega: nii Eesti kui ka Valgevene teenisid mängus 3 nurgalööki, pealelööke oli kodunaiskonnal 5 ja Eestil 4, mööda läinud lööke vastavalt 6:3, vigu tegid mõlemad naiskonnad 15.

"Ütlesin enne valiksarja algust, et võime kõigi koondistega siin alagrupis võrdselt mängida. Esimene kohtumine kinnitas seda," lausus Boanas, kelle juhendamisel valmistub Eesti esindusnaiskond nüüd 18. septembril 19:00 A. Le Coq Arenal peetavaks EM-valikmänguks Ukrainaga.

Eesti alagrupikaaslastest asub Soome FIFA naiste edetabelis 19., Ukraina 21., Valgevene 39. ja Slovakkia 43. kohal. Eesti paikneb 77. positsioonil.