Pühapäeval peetud kohtumises oli Napoli vastaseks Sant'Egidio, kes alistati 4:0. Väravad said kirja Lisette Tammik ja Vlada Kubassova, kes olid vastavalt kolmanda ja neljanda tabamuse autoriteks. Kõik neli naiste koondislast kuulusid algkoosseisu. Eneli Kutter sai kirja täismängu, Kubassova vahetati välja 88., Kristina Bannikova 87. ja Tammik 82. minutil.

Napoli on 21 mänguga teeninud 19 võitu ning ühe viigi ja ühe kaotuse. Lähimat jälitajat edestatakse enne viimast vooru kuue punktiga. Serie B-sse pääsemiseks ootab Napolit nüüd maikuus ees play-off.

Åland United sai kahe viigi kõrvale kirja oma hooaja esimese võidu, kui tänu Raadiku 82. minuti väravale alistati 3:2 Oulu Naisfutis. Raadik tegi kaasa terve kohtumise, Signy Aarna sai sel hooajal esmakordselt väljakule, kui sekkus vahetusest 90. minutil. Åland on kolme vooruga kogunud viis punkti ja hoiab tabelis kolmandat kohta.

Aprilli alguses koondise eest oma esimese värava kirja saanud 17-aastane Liisa Merisalu koduklubi NuPS sai oma avakohtumises Soome tüdrukute U18 liigas kirja 4:0 võidu Järvenpää Palloseura üle. Merisalu alustas kohtumist algkoosseisus ja vahetati puhkama 67. minutil.

Koondise kaitsja Inna Zlidnise koduklubi Ferencvaros teenis Ungari kõrgliigas veenva 9:0 võidu Magyar Labdarugo Egyleti üle. Esimesel poolajal saatis Ferencvaros vastaste võrku kuus ja teisel poolajal kolm palli. Zlidnis jälgis kohtumist vahetusmängijate pingilt. Liigatabelis hoiab Ferencvaros kindlalt esikohta, lähim jälitaja jääb 13 punkti kaugusele.