Sama sarja alagrupiturniirile jõudis ka Ragnar Klavani tööandja AZ Alkmaar. Wisla loositi K-alagruppi koos Odense, Twente ja Fulhamiga, Alkmaari vastasteks G-grupis on Harkovi Metallist, Viini Austria ja Malmö FF.

Hollandi kõrgliigas võitis AZ võõrsil Gröningeni 3:0. Klavan sekkus 69. minutil vahetusest. Esimesed tõsisemad vitsad sai Marko Meerits, kelle puuri lõi Amsterdami Ajax teisel poolajal 19 minuti jooksul neli palli ja võttis Arhnemi Vitesse üle 4:1 võidu. AZ paikneb pärast nelja vooru üheksa punktiga kolmandal ja Vitesse seitsme silmaga kuuendal tabelireal.

Pareiko pidi kaotusekibedust tundma ka Poola meistrisarjas, kus kodus kaotati Gdanski Lechiale 0:1. Pareiko mängis algusest lõpuni. Wislal on viiest voorust kirjas vaid kümnendat kohta väärt kuus punkti.

Tarmo Kink jäi Inglismaa esiliigas Middlesbrough 1:1 viigimängus Coventry City vastu varumeheks. Boro on hooaega alustanud kolme võidu ja kahe viigiga, mis annab neile tihedas konkurentsis 11 silmaga neljanda positsiooni.

Astme võrra madalamal ei kuulunud Mihkel Aksalu Sheffield Unitedi võidukasse koosseisu Yeovil Towni üle. Sheffield on viie mängu järel 13 silmaga kolmas.

Dmitri Kruglov sai Venemaa kõrgliigas rammu katsuda Samuel Eto'oga, kui FK Rostov tegi 1:1 viigi Mahhatškala Anžiga. Kruglov mängis kõik 90 minutit. Pärast 22 vooru on Rostov 18 silmaga 14. kohal.

Jekaterinburgi Ural (Aleksandr Dmitrijev sisse 82.) mängis astme võrra madalamal 1:1 viiki Voroneži Fakeliga. FK Himki (Vladimir Voskoboinikov sisse 90) oli 2:1 parem Orenburgi Gazovikist. Kui hooajast on läbi 23 vooru, hoiab Ural 39 punktiga viiendat, Himki 25 silmaga 16. kohta.

Sergei Zenjov ja Lvivi Karpatõ pidid Ukrainas vastu võtma järjekordse kaotuse, kui kodus alistuti 1:2 Harkovi Metallistile. Zenjov vahetati 70. minutil seisul 0:1 välja. Karpaadid on senisest kaheksast mängust võitnud ühe, viigistanud kaks ja kaotanud viis. Viie punktiga ollakse eelviimasel, 15. kohal.

Kaimar Saag ei suutnud Silkeborgi võõrsil päästa 1:2 allajäämisest FC Kopenhagenile. Saag sekkus mängu 63. minutil. Seitsme vooru järel on Silkeborg viie punktiga kümnes.

Debrecen ja Györi ETO jätkavad Ungaris topeltvalitsemist. Viimati oli Debrecen (Vjatšeslav Zahovaiko koosseisu ei kuulunud) kodus 3:2 üle Ujpestist ja Györ samuti kodus viimasel kohal asuvast Zalaegerszegi TE-st 5:1. 74. minutil vahetusest sekkunud Jarmo Ahjupera lõi kaks minutit hiljem Györi viienda värava. Sander Puri ei kuulunud Papa Lombardi koosseisu, mis alistus võõrsil 1:2 Pécsi MFC-le. Debrecen ja ETO on täisedu 21 punktiga vastavalt esimesel ja teisel kohal, Papa 10 silmaga kaheksas.

Daniil Ratnikov sekkus Bulgaarias Varna Cherno More 2:0 võidumängus Perniki Minyori üle 64. minutil, mil seis oli vormistatud. Cherno More on hooaega alustanud nelja järjestikuse võiduga, mis annab neile võrdsete silmade juures Sofia CSKA-ga teise positsiooni.

Raio Piiroja teenis Fredrikstadi 1:1 viigimängus Strømsgodseti vastu 85. minutil kollase kaardi. Aalesund (Enar Jääger 90, Sander Post sisse 46.) alistus kodus 1:3 liider Moldele. Fredrikstad ja Aalesund on 20 vooru järel 24 punktiga kõrvuti vastavalt 11. ja 12. positsioonil.

Artur Kotenko seisis terve mängu Bakuu Ravani väravasuul, kui kodus lepiti 1:1 viiki liiderklubi Lenkorani Hazariga. Ravan hoiab neljast matšist teenitud kahe punktiga kümnendat pügalat.

FK Gomel jätkas edukat seeriat Valgevene meistriliigas. Andrei Stepanov tegi 1:0 võidumängus Novopolotski Naftani vastu kaasa kõik 90 minutit. 22 kohtumisest 35 silma kogunud Gomel on kolmas.

Soome kõrgliigas eesti mängijad läinud nädalal kaotusekibedust mekkima ei pidanud. Vitali Teleš ja Pietarsaari Jaro tegid esmaspäeval 2:2 viigi Espoo Honkaga, Henrik Ojamaa ja RoPS tegid 0:0 viigi VPSiga ning Mikk Reintam ja JJK alistasid 1:0 Turu Interi. JJK on pärast 22 vooru 38 punktiga kolmas, Jaro 22 punktiga üheksas ja RoPS 13 silmaga 12. ehk viimane.

Tianjin Songjiang alistus Hiina esiliigas kodus 0:1 Hunan Xiangtaole. Taavi Rähni koduklubi on 21 mängust teenitud 21 punktiga 11. kohal.

Ingemar Teever oli Saksamaa tugevuselt 4. liiga ehk Regionalliga lõuna alagrupis resultatiivne, kui tema leivaisa Pfullendorf kaotas võõrsil 3:4 FSV Frankfurti duubelmeeskonnale. Teever lõi 17. minutil seisuks 1:2. Nelja vooru järel ollakse ühe punktiga eelviimasel 17. tabelireal.