Ferencvaros läks 11. voorus vastamisi Szombathely Viktoria naiskonnaga, kes ainsana on sel hooajal suutnud Ferencvarosilt punkte röövida, kui septembris mängiti välja 1:1 viik.

Sel korral algas mäng Ferencvarosi jaoks samuti raskelt, kui 22. minutil jäädi koduväljakul kaotusseisu. Vaheajapausile minnes oli seisuks siiski 1:1. Teise kolmveerandtunni jooksul suutis Ferencvaros vastase üle mängida, lisas kaks väravat ning võttis lõpuks 3:1 võidu. Zlidnis tegi kaasa terve kohtumise.

Ferencvaros asub hetkel tabelis kindlalt esikohal, olles 11 mänguga kogunud 31 punkti ning teisel kohal paiknevat Györi ETOt edestatakse kaheksa punktiga. Kõrgliiga mängud jätkuvad 24. veebruaril, kui põhihooajal peetakse veel kolm vooru ning seejärel jagatakse tabel pooleks ja mängitakse kuus lisavooru.

Malta kõrgliigas tegi Liis Pello Kirkop Unitedi eest kaasa täismängu, kui eestlanna koduklubi viigistas Raidersiga. Kirkop oli veerandtunni möödudes täbaras seisus, kui 14. minutiks oldi juba 0:2 kaotusseisus. 35. minutil suutis Kirkop ühe värava tagasi lüüa ning teisel poolajal lisati veel üks tabamus. Kohtumine lõppeski 2:2. Kirkop asub tabelis hetkel kolmandal positsioonil.

Getter Laari koduklubi FC Metz naasis Prantsusmaa esiliigas võidulainele, kui võõrsil alistati 2:0 Angersi naiskond. Tabelis hoitakse kinni liidrikohast, lähim jälitaja, Arras on nelja punkti kaugusel.