Mai lõpus täisealiseks saanud Koklale on tänavune hooaeg olnud märkimisväärne mitmel viisil - 13. juulil sai ta kirja oma esimese Premium liiga mängu, kuuludes Viljandi Tuleviku vastu kohe algkoosseisu ja tehes kaasa kõik 90 minutit.

Hooaja lõpuks kogunes noore keskväljamehe arvele 9 kõrgliigamängu. Samuti kuulus Kokla Flora algkoosseisu hooaja viimases mängus Paide Linnameeskonna vastu, pärast mida ta tiimikaaslastega juba Premium liiga karika pea kohale sai tõsta.

Heade esituste tulemusena valiti U-19 koondise kapten Kokla äsja Martin Reimi poolt ka U-21 koondise nimekirja eelseisvaks valikmänguks San Marino vastu. Reimi juhendatav noortekoondis koguneb aga homme ja enne potentsiaalset debüüti U-21 klassis sai Kokla veel ühe väärt võimaluse, kui ta Konstantin Vassiljevi, Ragnar Klavani ja kõigi teiste kõrval täies mahus treeningu kaasa sai teha.

Käinud varasemalt testimisel Derby County juures

Põhjus, miks eelnevatel aastatel korduvalt Derby County juures testimisel käinud Kokla (lisaks on mängumees treenida ja mängida saanud näiteks Sunderlandi U-15 tiimiga - toim.) säärase võimaluse teenis, on proosaline. Nimelt jäi tänasest treeningust vigastusega eemale Sergei Zenjov, lisaks peavad Staabi- ja sidepataljonis aega teenima Ilja Antonov ja Andreas Raudsepp.

Seega leidski A-koondise treeneritiim end olukorrast, kus tänases trennis oli kohal 19 väljakumängijat. Et aga täisväljakul üksteist-üheteistkümne vastu mängu teha, vajasid Pehrsson ja tema abilised veel üht pallurit. Valituks osutuski 18-aastane Kokla, kes seeläbi kindlasti ka kenakese motivatsioonipaketi tulevikuks sai.