Eestile tulid loosipotist vastaseks Inglismaa, Šveits, Sloveenia, Leedu ja San Marino.

Pehrsson sõnas, et enne loosimist ei olnud tal eelistusi, keda Eestile alagrupikaaslasteks soovida. "Tahtsin lihtsalt, et me saaksime ühe tugeva ja atraktiivse tiimi nagu Saksamaa või Inglismaa, mis aitaks meile tähelepanu tuua. Ja selle ka saime. Inglismaa on kindlasti selle alagrupi favoriit," ütles Pehrsson telefoni teel Nizzast.

"Ma pole eriti kursis teiste alagrupivastastega. Ma oleksin võinud muidugi enne loosimist uurida kõigi 52 võimaliku vastase tugevusi ja nõrkusi, kuid eelistasin pigem keskenduda meie oma meeskonnale. Mul on veel aega, et end vastaste tegemistega kurssi viia, see töö algab nüüd," lisas ta teisi vastaseid kommenteerides.

Eesti mängis Inglismaaga koos ka 2008. aasta EM-i valikgrupis. Tookord kaotas Eesti mõlemad kohtumised inglastele 0 : 3 skooriga. Pehrssoni sõnul on Eesti aga pärast 2007. aastat arengus suure edasimineku teinud. "Kui vaadata, et me areneme iga päev, siis võib loota, et eesseisvad mängud lähevad paremini," sõnas ta.

Igast alagrupist pääsevad EM-ile kaks tugevamat, lisaks pääseb otse edasi kõige parem kolmanda koha saanud meeskond. Ülejäänud

Eesti šansse kommenteeris Pehrsson nii: "Kui me teeme head tööd, siis suudame konkurentsi pakkuda küll. Jäin loosiga rahule."