Pikk osaleb FC BATE treeningutel ja hooajaeelsetes kontrollmängudes kuni järgmise esmaspäeva, 8. veebruarini, teatas Levadia klubi oma koduleheküljel. Neljapäeval kohtub BATE Belekis Tbilisi Dinamoga.

FC BATE Borisov on 12-kordne Valgevene meister ja 3-kordne karikavõitja, seejuures valitseb klubi kodust liigat juba kümme aastat järjest. Sügisel mängis FC BATE viiendat korda UEFA Meistrite Liiga alagrupiturniiril, lisaks on kahel korral jõutud UEFA Euroopa Liiga alagrupiturniirile.

Tartust pärit Artur Pikk on FC Levadia oma kasvandik ning mängib klubi esindusmeeskonnas alates 2012. aasta juulist, aidates klubil võita kaks Eesti meistritiitlit, ühe karika ning kaks superkarikat.

Eesti rahvuskoondises on Pikal hetkeseisuga kirjas 11 ametlikku maavõistlust ja 1 värav. Viimati osales ta 6. jaanuaril Abu Dhabis toimunud maavõistlusel Rootsi vastu.

Pikk kogus rahvusvahelist tuntust 2014. aasta sügisel kui ilmus pärast Tallinnas peetud EM-i valikmängu Inglismaaga A.Le Coq Arenal ajakirjanike ette kaitseväe vormis ning siirdus seejärel kasarmusse ajateenistust jätkama.