Kelle võiks Martin Reim algkoosseisus platsile saata? Sinisärke juhendav Eesti koondise rekordinternatsionaal pole kunagi päev varem oma taktikat avaldanud ega teinud seda ka tänasel pressikonverentsil, kuid mõned järeldused võis tema sõnavõtust siiski teha.

Väravavaht

Mihkel Aksalu - Kuigi meie välismaal pallivatest väravavahtidest (lisaks Aksalule Matvei Igonen) kumbki hetkel koduklubis esikindaid ei kanna, oleks A-koondise tasandil üsna kogenematu Igoneni panek postide vahele hetkel liiga suur risk. Aksalu on oma esiväravavahi staatust õigustanud ning Maroko vastu 1:3 kaotusmängus tehtud prohmakas oli tema esituses pigem erand.
Mihkel Aksalu

Kaitseliin

Artur Pikk - on oma uues klubis Legnica Miedzis kenasti jalad maha saanud. Kohe nii kenasti, et nimetati Poola kõrgliiga viimase vooru parimaks vasakkaitsjaks. Pole kahtlustki, et see koht kuulub talle.
Artur Pikk
Joonas Tamm - siin peitus üks Reimi täna antud vihjetest. Hakates loetlema olukorda vigastuste leeris, mainis ta ära, et just Tamme puhul on ta "lootus suur". Ning alles seejärel tõi Reim pommuudisena välja seni saladuses hoitud Ragnar Klavani vigastuse. Kui Tamme vahepeal kimbutanud vigastus tänaõhtusel treeningul just uuesti välja ei löönud, arvame, et tema täidab homme Klavani saapad.
Joonas Tamm (keskel).
Karol Mets - Eesti koondise viimaste aastate üks võtmemängijaid, kelle eemalejäämine oleks koondisele sama suur pauk kui Klavani puhul. Kindlalt põhis! Küsimusi ei tohiks tekkida.
Karol Mets
Nikita Baranov - kuigi Sogndali klubi keskkaitsja on viimasel Norras alustanud kord algrivistusest, kord pingilt, on ta koondises kinnitanud siiski kanda Klavani paarimehena Eesti tagala kindlustamisel. Kindlasti mitte kerge südamega jätab Reim eeldatavasti pingile Enar Jäägeri, kes pärast pikka vigastuspausi on alles vaikselt end Valerenga põhikoosseisu tagasi mängimas.
Nikita Baranov mängus Bosnia ja Hertsegoviina vastu.
Taijo Teniste - "Midagi hullu ei ole. Ta on valmis," ütles Reim vahepeal hüppeliigesega kimpus olnud, kuid samas viimase liigamängu jälle kaasa teinud järjekordse "norralase" kohta. Siingi ei tohiks küsimust olla. Teniste on meie paremäärtest hetkel number üks valik ning tema pikad küljeaudid kuluvad ka alati marjaks ära.
Taijo Teniste

Poolkaitseliin

Henrik Ojamaa - kui kellelegi üldse hetkevormi põhjal koht algkkoosseisus garanteeritud peaks olema, siis just talle. Juulis andis ta väravasöödu Poola kõrgliigas kohe Legnica Miedzi debüütmängus ning vahetult enne koondisse tulemist sündisid Miedzi 2:0 võidumängus väravad nii tema kui ka Artur Pika söödust.
Henrik Ojamaa
Artjom Dmitrijev - keskpoolkaitsja, kes Eesti koondise fännide mällu sööbinud Marouane Fellaini mahatõmbamise eest saadud punase kaardiga Belgia vastu, on Soome kõrgliigas FC Lahti eest 25 vooru peale 22 mängus platsil käinud ning enesekindlust kogunud. Igal juhul väärib kohta algrivistuses!
Artjom Dmitrijev
Ilja Antonov - sellest hooajast Rumeenia kõrgliigas mängiv Antonov on esimesest seitsmest mängust pingile jäänud vaid ühes ning enda sõnul uue liigaga hästi kohanenud. Viimastel aastatel on ta peaaegu alati treenerite põhimeeste rotatsiooni kuulunud. Väike tagasilöök selles osas oli vaid üks kogunemine eelmisel suvel, kui ta Reimilt üldse kutset ei teeninud.
Ilja Antonov
Sander Puri - Reim rääkis, et tänavused maavõistlusmängud on koondisele juurde andnud "mõned mängijad, kes mingi aeg on vaateväljast eemal olnud, kuid kes nüüd jälle mängijate ringi laiendavad ja on valmis ka homme põhis väljakule minema". See lause sobib ideaalselt iseloomustama just Puri, kes Balti turniiril Rakveres oli 2:0 võidumängus Leedu vastu vaat et isegi man of the match! Seejuures oli tegu tema esimese kohtumisega Reimi käe all. Iirimaa kõrgliigaklubis Waterfordis saadava mänguaja üle pole ka ühtegi halba sõna öelda.
Sander Puri

Ründaja

Henri Anier - Reim on teda Sergei Zenjoviga üsna võrdselt mängu usaldanud, kuid koduklubis on temalt väravaid tänavu tihedamini tulnud (liigamängudes viis Zenjovi nulli vastu).
Henri Anier