Venemaa superliigas oli must päev Sergei Pareikol ja Tomski Tomil, kes alistusid kodus 1:4 Mahhatškala Anžile. Pareiko teenis 45. minutil ka kollase hoiatuskaardi, mille järel vastased penalti realiseerisid. Tom on 13 vooru järel edetabelis 18 punktiga kaheksas, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

Saag ja Sidorenkov alustasid Taani meistrisarja uut hooaega kaotustega. Silkeborg (Saag välja 67. minutil) alistus FC Nordsjællandile 1:4 ning SønderjyskE (Sidorenkov sisse 65. minutil) tiitlikaitsja FC Københavnile.

Kaotusega pidid leppima ka Norra tippliigas mängivad Enar Jääger ja Aleksandr Dmitrijev, kui vastavalt Aalesund kaotas võõrsil 0:1 Kristiansandi Startile ja Hønefoss 0:4 Stavangeri Vikingile. Mõlemad Eesti koondislased tegid kaasa 90 minutit.

Liigatabelis on Aalesund 17 vooru järel 27 punktiga viies ja Hønefoss 13 punktiga 14. ehk üleminekumängudele viival kohal.

Astme võrra madalamal jätkab Fredrikstad rühkimist tagasi kõrgliigasse. Möödunud nädalal alistati liider Sogndal kodus 2:0 ja Bryne samuti kodus 3:0. Piiroja oli mõlemas kohtumises väljakul 90 minutit ja teenis viimases 37. minutil kollase kaardi.

Bodø/Glimt sai kodus 2:0 jagu Tromsdalenist. Eelmisel nädalavahetusel vigastada saanud Pavel Londak koosseisu ei kuulunud, Alo Bärengrub jälgis sündmusi pingilt. 13 vooru järel on mängu varuks omav Fredrikstad 24 punktiga teine, jäädes liidrist viie silmaga. Bodø on 21 punktiga neljas.

Lvivi Karpatõ teenis Ukraina meistriliigas esimese punkti, kui mängis võõrsil 0:0 viiki Krõvõi Rihi Krõvbasiga. Sergei Zenjov pääses väljakule 56. minutil. Üks punkt annab karpaatidele hetkel 16 meeskonna konkurentsis 12. koha. Edukam oli Karpatõ nädala sees Euroopa Liigas, kui võõrsil alistati Islandi klubi KR Reykjavík 3:0. Zenjov sekkus vahetusest 61. minutil.

Lendava Nafta alustas Sloveenia meistrisarja 0:1 kaotusega HIT Goricale. Konstantin Vassiljev mängis kõik 90 minutit.

Syrianska FC võitis Rootsi esiliigas kodus 2:1 Degerforsi. Martin Vunk jäi pingile, Tõnis Vanna koosseisu ei mahtunud. Möödunud esmaspäeval tehti sama meeskonnaga 0:0 viik, siis sekkus Vunk vahetusest 74. minutil. 16 vooru järel on Syrianska 27 punktiga neljas, liider Norrköpingist vaid kolme silma kaugusel.

Joel Lindpere ei suutnud New York Red Bullsi päästa 0:2 kaotusest idakonverentsi liidermeeskonnale Columbus Crew. Eestlane mängis 90 minutit. Red Bullsil on 16 kohtumisest 26 punkti, millega jäädakse Crew’st viie punkti kaugusele.

Läti kõrgliigas sai Riia Jaunība hooaja üheksanda kaotuse, jäädes Jūrmalale alla 0:2. Dmitri Kulikov ja Oleg Maksimov tegid kaasa terve kohtumise, Rejal Alijev sekkus vahetusest 38. minutil (82. minutil kollane) ja Alen Stepanjan 66. minutil. Maksimovi arvele jäi ka omavärav, mis oli kohtumise esimene. Jaunība on 12 vooru järel 10 punktiga kaheksas.

Bakuu Neftçist sama linna klubisse İnter kolinud Dmitri Kruglov pääses Meistrite Liiga 2. eelringi mänguks Poola klubi Poznańi Lech vastu algkoosseisu, kui kodus alistuti 0:1. Kruglov teenis 51. minutil kollase kaardi, mille järel vahetati välja.

Tarmo Kink aitas Győri ETO Euroopa Liiga 2. eelringis 2:0 võidule Kasahstani klubi Atõrau vastu. Eestlane jalga valgeks ei saanud.