Ojamaa sekkus nädala keskel mängu teiseks poolajaks ning tema 63. minuti värav aitas Varssavi Legial 2:0 alistada Chrorzowi Ruch. Pühapäeval mängis eestlane juba 90 minutit, kuid tema leivaisa lõpetas mängu üheksakesi ja 0:2 kaotusega Gdanski Lechiale. Tabeli tipp kuulub eestlaste klubidele, sest Legia on 40 punktiga liider ning Sergei Mošnikovi tööandja Zabrze Gornik on 37 punktiga teisel kohal.

Augsburg alistas Saksamaa kõrgliigas Ragnar Klavani abiga 1:0 Hamburgi ning on nüüd 18 meeskonna konkurentsis hoidmas üheksandat kohta 20 punktiga. Bundesliga liider on 41 punkti teeninud Müncheni Bayern.

Venemaa meistrivõistlustel on nüüd mängitud 19 vooru ning talvevaheajale lähevad Konstantin Vassiljev ja Permi Amkar seitsmendal kohal ning Nižni Novgorodi Volga, kelle puuri kaitseb Sergei Pareiko, 12. positsioonil. Viimases voorus sai Amkar kirja võidu ning Volga kaotuse. Amkaril on teenitud 30 punkti, Volgal 18 ning liider Peterburi Zeniidi kontole on kogunenud 40 punkti. Venemaa meistrivõistlused jätkuvad 8. märtsil, kui teineteiselt võtavad mõõtu just Volga ja Amkar.

Ka Ungari liigat ootab ees paus, sest uus voor peetakse alles märtsi esimesel nädalavahetusel. Pärast 17. vooru on Igor Morozovi tööandja Debrecen esimesel, Tarmo Kink ja Györi ETO kolmandal ning Jarmo Ahjupera ja Ujpest kümnendal tabelireal. Nädala keskel lunastasid eestlaste klubid ka pääsu karikasarja järgmisesse ringi. Ukraina kõrgliiga jätkub märtsikuu esimesel päeval, kus võistlustulle astub taas Lvivi Karpatõ ja Sergei Zenjov, kes asuvad hetkel liigatabelis 11. kohal.

Šotimaa kõrgliigas alistas tabeliliider Celtic 5:0 Henri Anieri koduklubi Motherwelli. Anier sekkus mängu vahetusest 60. minutil. 'Well on liigatabelis viiendal positsioonil, kuid Dundee United ja Aberdeen on vastavalt kolmandal ja neljandal positsioonil vaid punkti kaugusel. Järgmises voorus kohtub Motherwell võõrsil tabeli eelviimase Ross Countyga.

Marko Meerits on jätkuvalt Vitesse vahetusmeestepingil, kuid tema koduklubi võitis läinud voorus võõrsil lausa 6:2 PSV-d. Vitesse on pärast 16. vooru liiga liider edestades kahe punktiga Amsterdami Ajaxit.

Belgia kõrgliigaklubi Lierse peab jätkuvalt läbi ajama vigastatud Enar Jäägerita ning viimati alistuti 1:3 Gentile. 16 meeskonna seas on Lierse hetkel 12. kohal.

Artur Kotenko ja Mogiljovi Dnepr jäid tänu edukatele üleminekumängudele Valgevene kõrgliigasse püsima. Andrei Sidorenkov ja FK Gomel lõpetasid hooaja kuuenda kohaga, kuid Sidorenkovi leping sai läbi ning Eesti koondises 24 mängu teinud kaitsja lahkus klubist.