Viimase vooru mängus Kemis löödi kõik väravad 13 minuti jooksul avapoolajal. 32. minutil viis Purje külalised juhtima ning koondise ründaja andis vaid minut hiljem ka resultatiivse söödu. 37. minutil lõi KuPS oma kolmanda tabamuse ja kuigi Kemi lõi poolaja lõpus ühe värava tagasi, siis lõppeski matš Kuopio meeskonna 3:1 võiduga. Sergei Mošnikov tegi Kemi ridades kaasa 90 minutit, Marek Kaljumäe koosseisu ei kuulunud. Kemi lõpetas meistrivõistlused 12 meeskonna seas kümnenda kohaga.

Hooaeg lõppes suurepärase triumfiga Henri Anieri ja Lahti jaoks. Meeskond võõrustas viimases voorus HIFKi ning võitis lisaminuti väravast 2:1. Kuna samal ajal jäi Mariehamn 0:1 alla meistrivõistlused kolmanda kohaga lõppenud Tampere Ilvesele, möödus Lahti neist tabelis ja sai neljanda koha. Kui Anier sai viimases voorus kirja täismängu, siis Andreas Vaikla jälgis Mariehamni kaotust varumeestepingilt.

Mihkel Aksalu koduklubi Seinäjoki JK (SJK) lõpetas kõrgliiga kuuenda kohaga. Viimases voorus hoidis Aksalu oma puuri puhtana ja SJK oli 5:0 üle Turu Interist.

Marko Meeritsa ja Markus Jürgensoni tööandja Vaasa Palloseura lõpetas meistrivõistlused Rovaniemi Palloseura järel ja Turu Interi ees kaheksanda kohaga. Viimases voorus tegi Meerits täismängu ning Jürgenson sekkus mängu vahetusest kohtumise lõpus, kui võõrsil jäädi 0:2 alla Hindrek Ojamaa koduklubile Jyvaskyla JK-le (JJK). Ojamaa sai kirja 90 minutit. Kuigi tema meeskond sai kirja kolm võidupunkti, jäi JJK siiski HIFKi järel liigas viimaseks.

Inglismaa Premier League’is sai kolm võidupunkti Liverpool, kes alistas 3:0 Huddersfield Towni. Kuigi Ragnar Klavan esialgu algkoosseisu ei kuulunud, sai soojendusel vigastada Dejan Lovren ning Eesti koondise kapten tegi kaasa 90 minutit. Liverpool tõusis tabelis 16 punktiga kuuendaks. Täna õhtul lõpetab vooru Newcastle United – Burnley matš, kes on mõlemad Liverpooli kannul (vastavalt 14 ja 13 punkti). Mattias Käit läinud nädalal mänguaega ei teeninud, kuid Fulhami esindusmeeskond sai Inglismaa esiliigas ühe punkti, kui kodus viigistati 1:1 Bolton Wanderersiga.

Sloveenia meistrivõistlustel sai väärt punkti Ilja Antonovi koduklubi Velenje Rudar, kes tegi väravateta viigi Ljubljana Olimpijaga. Antonov tegi kaasa 90 minutit. Olimpija juhib kõrgliigat 34 punktiga, teisel kohal on Maribor sama punktisummaga. Rudar on kolmandana kogunud 23 punkti.

Hollandi kõrgliigas tegi Karol Mets NAC Breda ridades kaasa täismängu, kui tema koduklubi viigistas võõrsil 2:2 Utrechtiga. Pärast 10. vooru on NAC Breda 18 meeskonnaga liigas kaheksa punktiga eelviimasel kohal, kuid 13.-16. tabelireal asetsevad meeskonnad on teeninud vaid punkti enam.

Slovakkia kõrgliigas mängis Artur Pikk 65 minutit ning aitas Ružomberokil teenida punktilisa, kui kodus viigistati 1:1 DACiga. 12 meeskonnaga liigas on Ružomberok kuues.

Norras mängivatest koondislastest läks kõige paremini Nikita Baranovil, kui tema koduklubi viigistas 2:2 Oddiga. Taijo Teniste ja Sogndal jäid võõral väljakul 1:4 alla Strømsgodset, Enar Jääger ja Vålerenga vandusid 1:2 alla Moldele. Vålerenga on tabelis kaheksas, Kristiansund 11. kohal ning Sogndal 16 meeskonna konkurentsis 14. tabelireal.

Poola kõrgliigas aitas Sergei Zenjov oma koduklubi Krakówi Cracovia 1:1 viigini Nieciecza vastu. Zenjov tuli väljakul 66. minutil, mil väravad olid veel löömata. Kuigi Cracovia asus mängu 81. minutil juhtima, lõid vastased otsustavatel hetkedel viigivärava. Vigastatud Konstantin Vassiljevita mängiv Gliwice Piast sai üle pika aja tunda võidurõõmu, kui kodus alistati 2:1 Płocki Wisła. 16 meeskonnaga liigas on Piast nüüd 13 punktiga 14. kohal, Cracovia on kohe nende järel 12 punktiga 15. real. Ken Kallaste koduklubi Kielce Korona asub 19 punktiga üheksandal kohal, kuid täna kohtutakse veel vooru viimases mängus võõral väljakul Gdański Lechiaga. Võidu korral tõuseks Korona kuuendaks. Neljapäeval alistas vigastatud Kallasteta mängiv Korona karikavõistlustel võõrsil 1:0 Lubini Zagłębie. Veerandfinaali korduskohtumine peetakse novembri lõpus Kielces.

Horvaatia esiliigas tegi debüüdi Henrik Ojamaa, kui tema uus tööandja Gorica tegi võõrsil 1:1 viigi Dugopoljega. Kodumeeskond lõi viigivärava lisaminutitel ning meeskondi jäi tabelis lahutama üks punkt. 14. vooru järel juhib liigat 30 punktiga Zagrebi Dinamo II, Gorical on teisena koos 27 ja Dogopoljel kolmandana 26 punkti.

Tšehhi kõrgliigas viigistas Bohemians 1905 koduväljal 1:1 Zlíniga. Siim Luts Bohemiansi koosseisu ei kuulunud. Liigatabelis on tema meeskond seitsmendal kohal. Frank Liivakuta mänginud Sarajevo oli Bosnia ja Hertsegoviina meistrivõistlustel 5:0 parem Zenica Čelikust. Sarajevo on liigatabelis neljas.