Anier alustas teisipäeval kohtumist väravaga Motherwelli 2:1 võidumängus Invernessi vastu. Laupäevases liigakohtumises kahjuks Anier väravast 'Wellile ei piisanud ning St. Mirrenile kaotati 2:3.

Purje oli täpne Soome karikavõistluste viiendas ringis, kus Kuopio Palluseura võitis HJK Töölöt 8:0. Purje oli täpne kahel korral avapoolajal, mille järel ta ka välja vahetati.

Soligorski Šahtari puurilukk Kotenko tegi teise nullimängu järjest ning tema koduklubi jätkab Valgevene kõrgliigas täisedu, kuue punktiga.

Henrik Ojamaale ja Varssavi Legiale astus Poola kõrgliigas vastu Bydgoszczi Zawisza. Kohtumisest väljus võitjana Legia, kelle avakoosseisu kuulus ka Ojamaa. Legia on kümnepunktilise eduga lähima jälitaja Poznani Lechi ees liiga liider. Albert Taar kuulus meeskonna põhikoosseisu ning Plocki Wisla alistas Poola esiliigas Storze Kolerarzi 1:0. Wisla on liigatabelis seitsmendal real.

Igor Morozovi koduklubi Debrecen viigistas Ungari kõrgliigas 1:1 Györi ETOga. Samuti pääses Debrecen läinud nädalal liigakarikas poolfinaali. Debrecen on 23 mängu järel liigas kaheksapunktilise eduga liider. Liiga viimane, Tarmo Kingi koduklubi Kaposvari Rakoczi, peab oma 23. vooru kohtumise täna õhtul kodus Mezõkövesd-Zsory vastu.

Taijo Teniste ja Sogndal viigistasid 1:1 Sarpsborgiga ning Bodö/Glimt, kelle väravat kaitseb Pavel Londak, kaotas 0:3 Valerengale. Kahe vooruga on nii Teniste kui Londaku koduklubil Norra kõrgliigas kirjas üks punkt.

Bakuu Ravan, kes tööandjaks Dmitri Kruglovile, viigistas Aserbaidžaani kõrgliigas tähtsas mängus 1:1 Sumqayitiga. Kümne võistkonnaga liigas on Ravan eelviimasel, üheksandal positsioonil, mis tähendaks hooaja lõppedes üleminekumänge. Kaheksas koht on kaheksa punkti kaugusel, kuid Ravanil tasub pilk üle õla hoida, sest just Sumqayit on viimasel kohal, jäädes Ravanist maha vaid ühe punktiga.

Avakoosseisu kuulunud Sergei Zenjov ei suutnud oma meeskonda, Lvivi Karpatõt, päästa kaotusest Donetski Šahtari vastu. Karpatõ on liigatabelis kümnendal kohal. Kaimar Saag sekkus Taani esiliigas mängu 84. minutil, kuid Vejle viigistas Kögega 1:1. Vejle on liigatabelis kuues.