Eesti delegatsiooni juht, Eesti Jalgpalli Liidu noorteprojektide juht Teet Allas sõnas, et kõik jäid reisiga rahule: "Need koolitused on kindlasti kõikidele osalejatele kasulikud. Kuigi võõrustajad tutvustab pea eranditult vaid enda riigis toimuvat, siis kõik ideed on siiski laiemad ning saadud teadmiseid on võimalik rakendada Eesti jalgpalli arendamiseks.

"Loomulikult on Serbia meiega võrreldes suur riik ning kõiki ideid samas mastaabis ei olegi võimalik siin ellu viia. Siiski olid minu jaoks väga huvitavad just erinevate kooliliigade ideed ning erinevad võimalused, kuidas ühendada projektide raames jalgpalliklubid, koolid ja jalgpalliliit," tõi Allas välja koha, mida on võimalik Eestis arendada. "Lisaks teevad nad väga tänuväärset tööd ka erivajadustega lastega," lisas ta.

Allas lisas, et tuli Eestisse tagasi uute ideedega ja usub, et kõik treenerid suutsid erinevatest presentatsioonidest panna endale kõrva taha ideid ning need Eestis ellu viia.

EJLi lähetusel viibisid Serbias UEFA õppeprogrammi raames Teet Allas, Silver Kurg, Andrei Škaleta, Andres Idla, Laine Rokk, Margus Nemvalts, Jaanus Vislapuu, Svetlana Rand, Ivar Nagla, Nils Grün ja Egon Tintse.