EJL-i delegatsiooni kuuluvad koondise peatreener Keith Boanas, amatöör- ja naiste jalgpalli komisjoni liikmed Mihkel Uiboleht ja Raimo Nõu, naiste koondiste mänedžer Kadri Jägel ning erinevate Eesti klubide peatreenerid: Jüri Saar (Pärnu JK), Allan Soomets (FC Flora), Maksim Rõtškov (FC Levadia), Kaido-Meinhard Kukli (Põlva FC Lootos), Katrin Kaarna (Tartu JK Tammeka), Anders Süvari (Nõmme JK Kalju) ja Miko Pupart (FC Kuressaare), teatas EJL-i pressiteenistus. 
 
Koolitusel pakutakse põhjalikku ülevaadet kogu Norra naiste jalgpallist, mis on olnud aastate jooksul väga edukas - praegu asub Norra naiste koondis maailma edetabelis 7. kohal.
 
Eraldi teemadena käsitletakse koolitusel 13-16-aastaste ja 16-19-aastaste tüdrukute oskuste arendamist, mängijate arendamist Norra eliitspordi kolledžis, erinevaid noortele mängijatele mõeldud programme, Norra eliitklubide ülesehitust ja treeningmetoodikat, koondiste töö planeerimist ning meeste ja naiste võistkondade töö koordineerimist samas klubis. Lisaks teoreetilisele osale külastatatakse ka treeninguid ja klubide baase.
 
Koos Eesti esindajatega osalevad koolitusel ka Venemaa ja Hispaania alaliitude delegatsioonid.