FC Levadia ja FC Astra allkirjastasid täna Gussevi mängijaõiguste üleminekut fikseeriva lepingu, mille sisu on osapoolte kokkuleppel konfidentsiaalne.

Ühtlasi läbis Gussev FC Astra juures meditsiinilise läbivaatuse ning allkirjastas Rumeenia kõrgliiga klubiga 3,5-aasta pikkuse lepingu kehtivusega kuni 2013. aasta kevadhooaja lõpuni, teatab FC Levadia oma koduleheküljel.

"Olen väga rahul, et mul avanes väärt võimalus tugevasse liigasse siirduda. Minu karjääris on see suur samm edasi," ütles Rumeenias viibiv Gussev. "Rumeenia liiga taseme tugevusest räägib selget keelt riigi meisterklubide CFR Cluj ja FC Unirea Urziceni jõudmine kahel viimasel hooajal UEFA Meistrite Liiga alagrupiturniirile. Loodan, et mul õnnestub siin kanda kinnitada ja oma meeskonda maksimaalselt aidata."

Gussevi sõnul elas ta uude klubisse kiiresti sisse. "Meeskond on väga hästi komplekteeritud ning viljeleb itaallasest Nicolo Napoli käe all tüüpilist Itaalia mängustiili. Meie ridades on rumeenlaste ja minu kõrval võõrleegionäre Uruguaist, Argentinast, Portugalist ja Jaapanist," lisas Gussev.

18. vooru järel paikneb FC Astra Rumeenia liiga tabelis 11. kohal. Kevadringi alustati võõrsil 2:0 võiduga CS Pandurii üle, eeloleval pühapäeval ootab ees kodumäng seitsmendal kohal oleva FC Braşoviga.

Lõppenud aastal krooniti Gussev Eesti Meistriliiga parimaks väravakütiks ning ühtlasi võitis ta FC Levadia särgis oma karjääri esimese Eesti meistritiitli. 29. mail tegi Gussev maavõistluses Walesiga oma koondisedebüüdi.