20. ja 22. mail mängivad vastavalt Eesti naiste U-19 ja U-23 koondised Sportland Arenal Inglismaa Kolledžite koondisega.

26. mail hakkab tihe periood meeste A-koondisele – vähem kui kahe nädalaga peetakse kokku seitse mängu. 26. mai õhtul kell 20:00 toimub A. Le Coq Arenal Andres Operi lahkumismäng Gibraltari vastu. Seejärel läheb koondis Lätti, kus toimub Balti turniir. 29. mail on Eesti vastaseks Läti, kohamängud toimuvad 31. mail. 4. juunil mängib Eesti koondis maavõistluse võõrsil Islandiga ning 7. juunil on meie vastaseks kodus Tadžikistan.

Selle perioodi sees on mängimas ka mitmed meeste noortekoondised. U-23 mängib Challenge Trophy raames 27. mail Rakveres Slovakkia eakaaslastega ning 28. mail on võõrsil Eesti U-18 koondise vastaseks Sankt-Peterburgi Zeniidi eakaaslased. U-19 koondis peab maavõistluse Lätiga 31. juunil kell 16 võõrsil Staiceles ning samal päeval on kodus U-21 koondise vastaseks EM-valikmängus Venemaa.

Esmakordselt toimub ka tüdrukute U-15 koondistele Balti turniir, mis toimub samaaegselt naiste A-koondisega. Turniirid peetakse Leedus Šiauliais ja Eesti koondised peavad oma kohtumised 7. ja 8. juunil. Turniiri teisel päeval, mis Eesti koondiste jaoks on esimeseks mängupäevaks, on teisel pool väljakut vastavalt Läti naiste A- ja U-15 koondised ning viimastes kohtumistes on vastasteks Leedu koondised.

Juuni keskel peab U-17 koondise II koosseis kaks sõprusmängu vastavalt 14. ja 15. juunil Lätis Staiceles väljakuperemeestega.

15. juunil tasub kõikidel huvilistel veeta suvepäev Haapsalus, sest 16:00 algab naiste MM-valikmäng Eesti ja Makedoonia vahel. Meie koondis peab Haapsalu linnastaadionil teisegi valikmängu, kui 19. juunil on kell 18:00 algavas kohtumises meie vastaseks Rumeenia.

Noormeeste U-16 koondis läheb juuni keskel ka Saksamaale, kus 18. ja 20. juunil mängitakse Berliini U-16 koondisega. Juuni lõpus toimub Leedus ka Balti turniir noormeeste U-17 ja U-19 koondistele.