Esialgu said 8. ja 14. novembril toimuvateks kohtumisteks koondisekutse need 26 pallurit, kes on siiani esindanud Eestit MM-valikmängudes, kuid vähemalt esimeses kohtumises peab koondise peatreener Tarmo Rüütli paljuski lootma Meistriliiga palluritele või välismängijatele, kel hooaeg läbi, vahendab Soccernet.

"Nagu arvata võis, siis palju klubid ikkagi kasutavad seda õigust, et kuna tegemist ei ole FIFA ametliku mängupäevaga, siis oma mängijaid nad Omaani mänguks koondise juurde laskma ei pea," lausus koondise abitreener Janno Kivisild ERR-ile.

14. novembril Araabia Ühendemiraatide vastu on treenerite valik mõnevõrra parem. "Just teiseks kohtumiseks Araabia Ühendemiraatidega, kui tegemist on ametliku mängupäevaga, saame me ikkagi sellise harjumuspärase A-koondisega seda mängu mängida, võib-olla mõnede eranditega."

Erinevate vigastuste tõttu jäävad kindlasti eemale Raio Piiroja, Sergei Zenjov, Tarmo Neemelo ja Sander Puri. Ebatõenäoline on ka Kaimar Saagi, Taijo Teniste ja Aleksandr Dmitrijevi osalemine.