Rahvuste liiga esimesel hooajal mängis A-divisjonis 12 võistkonda, samamoodi oli 12 võistkonda ka B-divisjonis. C-divisjonis oli 15 tiimi ning D-divisjonis 16 koondist.

Uuenduse järel hakkavad nii A-, B-, kui ka C-divisjonis mängima 16 meeskonda. C-divisjoni jääb ainult seitse koondist.

Lisaks Eestile kuuluvad C-divisjoni veel Kreeka, Albaania, Montenegro, Gruusia, Põhja-Makedoonia, Kosovo, Valgevene, Küpros, Sloveenia, Leedu, Luksemburg, Armeenia, Aserbaidžaan, Kasahstan ja Moldova.

See seltskond loositakse neljaliikmelistesse alagruppidesse 3. märtsil Amsterdamis. Alagrupiturniir toimub järgmise aasta 3. septembrist kuni 17. novembrini. C-divisjonis tõusevad kõikide alagruppide võitjad B-divisjoni. Kõikide alagruppide kaotajad selgitavad omavahel aga kaks tiimi, kes kukuvad D-divisjoni.

D-divisjonis hakkavad mängima Gibraltar, Fääri saared, Läti, Liechtenstein, Andorra, Malta ja San Marino ehk lältastel tuleb madistada tõeliste jalgpallikääbustega.

B-divisjoni moodustavad Venemaa, Austria, Wales, Tšehhi, Šotimaa, Norra, Serbia, Soome, Slovakkia, Türgi, Iirimaa, Põhja-Iirimaa, Bulgaaria, Iisrael, Ungari ja Rumeenia.

A-divisjoni kuuluvad Portugal, Holland, Inglismaa, Šveits, Belgia, Prantsusmaa, Hispaania, Itaalia, Bosnia ja Hertsegoviina, Ukraina, Taani, Rootsi, Horvaatia, Poola, Saksamaa ja Island.

Rahvuste liiga medalistid selguvad 2021. aasta 2.-6. juunil toimuval finaalturniiril.