Mängu kohtunik on Roomer Tarajev, keda abistavad Sten Klaasen ja Egerd Pajustik. Neljas kohtunik on tšehh Ondřej Berka ja kohtunike tegevust hindab tema rahvuskaaslane Vaclav Krondl. Kohtumine algab kolmapäeval, 18. oktoobril Eesti aja järgi kell 18 Praha Generali Arenal.

Eestis nädala lõpus algaval noormeeste U17 EM-valikturniiril mõistavad lisaks kohalikele kohtunikele õigust ka nende ametivennad Kosovost, Horvaatiast ja Tšehhist. Väljakukohtunikena teenindavad turniiri Genc Nuza (Kosovo), Duje Strukan (Horvaatia) ja Pavel Orel (Tšehhi).

Abikohtunikena tegutsevad Sander Saga (Eesti), Bujar Selimaj (Kosovo), Goran Perica (Horvaatia) ja Petr Blazej (Tšehhi). Neljanda kohtunikuna on turniiril Karl Koppel (Eesti). Kohtunike vaatlejatena tegutsevad A. Le Coq Arenal ja Kadrioru staadionil Karen Nalbandyan (Armeenia) ja Fritz Stuchlik (Austria). U17 EM-valikturniir toimub Tallinnas 22.-28. oktoobrini.

Maltal toimuval U17 EM-valikturniiril on kohtunikuks Juri Frischer ning abikohtunikuks Silver Kõiv. Turniiril, mis toimub 26. oktoobrist 1. novembrini, osalevad lisaks võõrustajatele ka Belgia, Šveitsi ja Põhja-Iirimaa noortekoondised.

Esmaspäeval Ungaris lõppenud U17 EM-valikturniiri mängudel tegutses kohtunike vaatlejana Uno Tutk. Võõrustajate võiduga lõppenud turniiril sai alagrupis teise koha Holland, kolmas oli Wales ning neljas Kosovo.