Voilenko mängis 13. septembril FC Tallinna eest võõrsil Maarjamäe Igiliikuri vastu ja teenis 42. minutil kollase kaardi hoolimatu vea eest. 69. minutil näidati talle teist kollast ja seda protokolli andmetel rahulolematuse näitamise eest sõnas või teos. Mängust eemaldamise järel lõigi Voilenko kohtunikku käega näkku, vahendab Soccernet.ee.

"Kahjuks oli taas kohtuniku ründamine," nentis EJL-i avalike suhete spetsialist Sander Jürjens. "Kohtunikul oli huul verine ja nägu marraskil, aga suures pildis on tema tervisega kõik korras. Tõsisemaid vigastusi ei olnud."

Ka pärast seda ei jahtunud Voilenko maha, vaid hüüdis tribüünilt hilisema mängu käigus ebasündsaid väljendeid ja jooksis uuesti väljakule, et kohtunikuga taas arveid klaarida. Lõpuks kaotas FC Tallinn kohtumise 1:2.

Voilenko on sarnase tegutsemise eest juba korra oma karjääri jooksul karistada saanud, kui ründas kohtunikku 2011. aastal Infoneti eest meistriliiga üleminekumängus, toona kestis karistus järgmise aasta 1. juunini.

Alles tänavu aprillis toimus Eesti jalgpallis veel üks sarnane juhtum, kui neljandas liigas mänginud FC Soccerneti mängija kohtuniku löömise eest eluaegse keelu sai.