„Mul on väga hea meel, et saan panustada Eesti populaarseima spordiala arengusse läbi koostöösuhete ja jalgpallikogukonna kasvatamise,” rääkis Nõmme.

Nõmme on jalgpallurina kuulunud Eesti noortekoondistesse ning mänginud naiste Meistriliigas. EJLis on Nõmme varem kaasa löönud tüdrukute festivalide ja tänavu karikate ringreisi projekti korraldamises. Vahemikus 2013-2016 tegutses ta Tartu Jalgpallikool Tammeka naiste suuna koordinaatorina, korraldades mitmeid aasta-aastalt kasvava tuluga heategevusüritusi, millega toetati nii vähiravifondi „Kingitud elu“ kui ka Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi.

Enne EJLi tööle asumist tegutses Nõmme suhtekorraldusbüroos PR Partner, kus osales kommunikatsioonistrateegiate elluviimises, korraldas meediasuhteid ja üritusi. Eesti ühe suurima kodanikualgatuse Teeme Ära meeskonnaliikmena korraldas ta 2017. ja 2018. aasta kevadel talgupäeva, mis tänavu tõi rekordiliselt kokku 53 128 inimest.

Nõmme on praktikandina kätt proovinud teleuudiste toimetajana, koostades uudislugusid ning Politsei- ja Piirivalveameti kommunikatsioonibüroos, korraldades Eesti olulisima julgeolekut tagava organisatsiooni kommunikatsiooni.

Eva Nõmme on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala, spetsialiseerudes kommunikatsiooni suunale. Oma lõputöös uuris ta sotsiaalsete praktikate rakendumist käitumisse laste liikumisharjumuste näitel.