Koduliiga kõrgema seltskonna klubidest on põhjalikud ülevaated meeskonna koosseisu, rekordite, taktika, võtmemängijate ja palju muu põneva kaudu. Oma ennustuse iga klubi kohta tegi mullune Eesti liiga parim jalgpallur Ingemar Teever.

Põhi- ehk kaaneloona leiab ajakirjast Ragnar Klavani pika ja mitte tavapärastel teemadel intervjuu ning toredat infot ka tema pere kohta. Samuti vaadatakse sügavuti Eesti noortemeistrivõistlustele – millised edukad klubid on viimase 15 aasta jooksul ka tippjalgpallureid tootnud või millised põrunud?

Ajakiri Eesti Jalgpall 2016 kirjeldab paremaid väliseestlastest jalgpallureid läbi neist moodustatud sümboolse koondise, räägib loo 95 aastat tagasi toimunud Eesti esimestest meistrivõistlustest, kaevub meie liiga osaliselt purustamatute rekordite maailma ja tutvustab kuut noort pallurit, kel tasub uuel hooajal silma peal hoida.

Suurelt postrilt leiab suurepärase "abimehe" suveks – mõne kuu pärast algavate jalgpalli Euroopa meistrivõistluste täieliku ajakava ja täidetavad tabelid. Lisaks on ajakirjas ka ristsõna, mis üles ehitatud Ragnar Klavani ümber.