Matšile on oodata täismaja, mistõttu soovitab jalgpalliliit kõigil huvilistel osta pilet varakult, sest vastasel korral võib pääsmest ilma jääda.

Eesti – Belgia kohtumise eel avatakse A. Le Coq Arena kõrval festivaliala, kuhu pääseb mängupiletiga ja kus pakutakse tegevust nii lastele kui ka täiskasvanutele. Seoses festivaliala ja rohkem kui 10 000 pealtvaatajaga on 9. juunil A. Le Coq Arena ümbruses liiklus oluliselt piiratud. Staadioni parklasse pääseb vaid erilubadega, mistõttu soovitab jalgpalliliit mängule tulla ühistranspordiga, jala või jalgrattaga. Autoga saabuvatel pealtvaatajatel tuleb parkimiseks varuda aega ja leida sobiv koht staadionist kaugemal.

Eesti – Belgia MM-valikmäng toimub A. Le Coq Arenal reedel, 9. juunil. Festivaliala avatakse kell 19.00 ja staadion kell 19.45, avavile kõlab kell 21.45.

Eesti koondise järgmine vastane asub FIFA edetabelis 7. kohal. Senisest viiest omavahelisest kohtumisest on Eestil kirjas üks võit: kui Belgia viimati 2009. aasta oktoobris A. Le Coq Arenat külastas, siis andsid Raio Piiroja ja Konstantin Vassiljevi väravad meile 2:0 võidu.