Kaitseliinis on sisuliselt lahtine vaid vasakkaitsja positsioon. Viimases valikmängus Kreeka vastu asus seal küll Ken Kallaste, kuid meie hinnangul on Artur Pikk saanud Valgevene klubis Borissovi BATE piisavalt karastust, et Belgia ässade vastu seda vastutusrikast rolli täita.

Poolkaitses kaalusime paremal äärel ka Levadia hingekirja kuuluva Pavel Marini kandidatuuri, kuid arvestades tema viimast esitust Kreeka vastu, mille järel isegi Reim tõdes, et 21-aastane poolkaitsja pole veel suurteks mängudeks küps, otsustasime, et Belgia oleks tema jaoks veel liiga suur pähkel pureda.

Vasakul äärel Siim Luts. Kahes viimases mängus on ta seal olnud. Kui mees on terve, ei näe põhjust, miks ei peaks ka homme olema, kuigi Martin Reim vihjas pressikonverentsil, et ka Henrik Ojamaa on võimeline seal mängima.

Ründeskeem "Konstantin Vassiljev taga, Henri Anier" ees näib Sergei Zenjovi vigastuse korral kõige tõenäolisem. Iseasi on, kui palju Vassiljevile Belgia vastu number 10 positsioonil loovust jääb. Ka Belgia peatreener Roberto Martinez rõhutas, et Vassiljev on vaja esmajärjekorras neutraliseerida. Ilmselt sellel tõepõhi all on ning sellise sõnumi ta ka mängijatele edastab.

Belgia - Eesti valikmäng algab homme kell 21.45. Delfi vahendab matši käiku otseblogi kaudu staadionilt.