Hönefoss mängis kodus ja vastaseks oli tabeli viimane meeskond Skeid, vahendab soccernet.ee. Dmitrijev lõi 6:0 võidumängus kohtumise viimase värava 51. minutil, lüües palli karistusala joone juurest värava alumisse nurka. Eesti koondislane vahetati 68. minutil puhkama.

Hönefoss edestab liidrina lähimat jälitajat kaks vooru enne lõppu kahe punktiga, kolmas ja neljas koht jäävad Dmitrijevi koduklubist maha kolme punktiga.

Norra kõrgliigas võtsid teineteiselt mõõtu Pavel Londaku ja Alo Bärengrubi tööandja Bodö/Glimt ning Joel Lindpere leivaisa Tromsö. Põhikoosseisus alustasid Londak ja Lindpere, kellest viimane 51. minutil välja vahetati. Bärengrub sekkus 85. minutil pingilt ja siis hakkas juhtuma: 89. minutil läks Tromsö võõral väljakul juhtima, kuid edu ei püsinud kaua, lõppseisuks ikkagi viik 1:1.

Artur Kotenko tööandja Stavangeri Viking mängis kodus väravateta viiki juba varem meistritiitli kindlustanud Rosenborgiga. Kotenko paiknes traditsiooniliselt varumeestepingi peal.

Raio Piiroja koduklubi Fredrikstad kohtub täna Odd Grenlandiga.

Liigatabelis on Tromsö 37 punktiga seitsmes, Viking 35 silmaga kümnes. Fredrikstad on 28 punktiga 14. kohal ja Bodö/Glimt 27 punktiga 15. positsioonil. Kaks vooru on liigahooaega veel järel, 14. koht tähendaks üleminekumänge ja 15. koht esiliigasse kukkumist.