"Mäletan isegi, kus ma toona istusin. See oli huvitav mäng ja van Gaal (Hollandi loots Louis van Gaal) oli ju treener. Selles mõttes on natuke isegi halb, et ta neil tagasi on. Korra ta on juba siin kärsahaisu tundnud. Ilmselt on nüüd juba natuke ettevaatlikum," rääkis Rüütli 2:4 kaotusmängu meenutades, kus Eesti väravateta avapoolaja järel Andres Operi ja Indrek Zelinski tabamustest 1:0 ja 2:1 juhtima läks.

Kas taoline ime võiks reedel korduda? "Meil on võimeid küll, et vastastele probleeme tekitada ja miks mitte olla see, kes lööb juhtvärava. Meil ei oleks selle vastu midagi," vastas Rüütli. "Peame olema võimelised hollandlasi nii palju segama, et neid mitte lasta oma kasti ligi ja löögipositsioonile. Lihtsalt oma taseme välja mängimisest meile ei piisa. Resultaadi saavutamiseks peame ennast ületama."

Louis van Gaal, kes klubidest juhendanud AZ Alkmaari, Amsterdami Ajaxit ja FC Barcelonat, oli Hollandi koondise peatreener aastatel 2000-2002 ning määrati sellesse ametisse uuesti mullu 6. juulil. Van Gaali abitreenerid on endised koondislased Danny Blind ja Patrick Kluivert.

Vaata intervjuud Tarmo Rüütliga videost!