"Millegipärast ei saanud me piisvalt kiiresti aru, et mäng hakkab olema kiiretempoline. Võtsime rahuliku hoiaku, aga see söödumäng, mida seal taga hakati mängima, ei toitnud. Oleks pidanud palli etteliini võitluse peale ajama. Enne kui aru saime, olime 0:2 taga," lausus Rüütli pärast 1:2 kaotust Tartus Tamme staadionil.

Teisel poolajal, mida Eesti alustas juba ühemehelises enamuses, oli Soome vastu oluliselt lihtsam saada, kuid niivõrd suur ülekaal oli ka Rüütlile üllatuseks.

"Üllatavalt suure surve alla suutsime nad panna. Pall püsis maas, üritati leida sööte kaitseliini ette ründajatele. Üritati mängida mitmekesisemalt. Loovust oli, aga seal on natuke sportlikku õnne ka vaja. Soome pidas seekord vastu," lisas ta.

Rüütli lubas pühapäeval Leedu vastu platsile saata peaasjalikult mängijaid, kes täna Soome vastu võimalust ei saanud.

Pingile jäid reedel Pavel Londak, Igor Morozov, Tihhon Šišov ja Martin Vunk. Balti turniiril on kaasas veel Igor Morozov, Karl Palatu, Taavi Rähn, Gert Kams, Oliver Konsa, Joel Lindpere, Siim Luts, Sergei Mošnikov, Ats Purje, Henri Anier, Tarmo Neemelo, Albert Prosa, Sergei Zenjov ja Vladimir Voskoboinikov.

Miks Henrik Ojamaa mängu alles 81. minutil lülitus ja millises seisus on Lindpere, saad teada juba videost!

Intervjuu Tarmo Rüütliga pärast 1:2 kaotust Soomele: