Piiroja viimane mäng koondise eest jääb 2012. aasta 29. veebruari, mil ta sekkus Los Angeleses sõprusmängu El Salvadoriga 82. minutil vahetusest. Pole välistatud, et vahepeal FC Floraga treeninud ja nüüdseks Hiina esiliigasse Chengdu Bladesi meeskonda jõudnud Piiroja varsti taas sinise särgi selga tõmbab. Mänguks Šotimaaga teda siiski veel koosseisu ei kutsutud.

"Kui ta püsib terve ja seal mängida saab, on tema abi meile alati teretulnud. Me ei ole mängijate poolest nii rikkad, et me ei peaks teda kasutama, kui ta on korras," rääkis Rüütli täna enne koondise treeningut A. Le Coq Arenal.

Esialgsest 23-mehelisest nimekirjast kärpis Rüütli maha kolm meest, kelle seas oli ka Chicagos mängiv Joel Lindpere.

"Meil oli mängijaga kokkulepe. Arvestades kõiki asjaolusid ei ole vaja teda praegu reisima panna. Las olla uues klubis ja keskendub oma asjadele. Tema tase on meile teada. Loodame, et saame ka ilma temata hakkama," sõnas Rüütli.

Rüütli loodab, et Eesti suudab Šotimaale olla võrdne mängupartner. "Kindlasti tuleb meile väga raske õhtu. Samal ajal ootab meid ees huvitav atmosfäär. Peame omalt poolt tegema ainult kõik selleks, et olla vääriline partner ja rikastama seda mängu ka enda poolt," lisas peatreener.

Vaata intervjuud Tarmo Rüütliga videost!