"Kahjuks üks mäng tõmbas meil emotsiooni maha. Aga järelikult me ei olnud valmis veel nii suurteks mängudeks ja see pinge tappis meid. Tänane (eilne) mäng üksinda ei oma mingit tähtsust. Kokkuvõttes jäime ikkagi 5:1 alla. Aga näitasime, et oleme võimelised mängima sellise meeskonna vastu ning et 4:0 kaotus oli erand."

Vastupidiselt paljude Eesti fännide arvamusele ungarlasest vilemehe Viktor Kassai erapoolikuse kohta ei rutanud Kink reedeses hävingus, kus punase kaardi said Raio Piiroja ja Andrei Stepanov ning kollase kaardi tõttu pidi teise mängu vahele jätma Sergei Pareiko, kohtunikku süüdistama.

"Ei viskaks esimest mängu kohtunike kapsaaeda. Jah, ta oleks võinud mõned otsused tegemata jätta, aga videost on näha, et need vead tulid meie enda ränkadest eksimustest. Kohtunik ei saa mängu ära teha, kui sa annad vastastele palli või kui sa lööd ise värava 20 meetri pealt ristnurka. Siis ta ei saa vilistada suluseisu," sõnas Kink.

Oma edasise karjääri kohta ütles Inglise esiliigaklubi Middlesbrough meeskonna mängija järgmist: "Ma teen oma tööd edasi. Loodan, et midagi tuleb. Ma olen seisus, kus minul ei ole midagi valida. Kui keegi mind tahab, siis ma olen õnnelik. Aga mul ei ole edukat hooaega selja taga ega saa sündmuste käiku ise dikteerida."

Vaata intervjuud Kingiga videost: