"Tahtsin küsida, miks nad meie vastu nii mängisid. Nad ei austanud meid üldse. Ainult Kuyt (Dirk Kuyt - toim) oli normaalne mees, ütles, et saab aru. Teistel puudus meie vastu igasugune respekt," rääkis Pareiko ajakirjanikele ligi tund aega pärast lõpuvilet veidi maha rahunedes.

Eriti oleks Pareiko tahtnud pärast mängu vestelda Robin van Persiega, kes talle ühes olukorras jalgadega vastu rannet libistas, kui Pareikol juba pall käte vahel oli. "Löök oli ausalt öeldes tugev, aga mul oli kohe selline tunne, et kõik on ikkagi korras," lisas ta.

Kokkuvõttes ütles Pareiko, et viigipunktiga Hollandi vastu tuleb eestlastel rahule jääda. "Kui keegi oleks mulle hommikul öelnud, et mängime Hollandiga viiki, oleks olnud raske uskuda. Aga läks nii, et nad ikkagi ei olnud niisugused staarid, et me ei võiks nendega mängida. Tulime raskest seisust välja ja näitasime teisel poolajal päris head jalgpalli. Mängupilt on nüüd selline, et tundub, nagu võiksime selles sarjas veel kelleltki punkte röövida," ütles Pareiko.

Vaata Pareiko kommentaari videost!