"Sellise suurepärase emotsiooniga valiktsükli algus. Mul on tõsiselt hea meel terve meeskonna tahtejõu üle. Olgu taktika mis tahes, aga kui mängijad ei jookse ega tööta selle taktika nimel, siis ei ole sellest mingit kasu. Muidugi töötasid need kaks asja kokku: treeneri poolt hea taktika ja mängijad, kes on valmis selle meeskonna ja riigi nimel endast maksimumi andma," rääkis Klavan Eesti ajakirjanikele.

Klavan Ats Purje võiduväravast: "Tundub, et Ats on Sloveenia hirm. Täna jälle Sloveenia vastu värav. See on tema jaoks super ja meeskonna jaoks vajalik. Rohkem kui ühte lööki läks vaja, et see pall sisse läheks. Aga see näitab ka meeskonna töötahet ja seda, et me mängime iga situatsiooni lõpuni."

Kapten annab endale aru, et rahva ootused on nii ideaalse valiktsükli alguse korral veelgi suuremad - kõigi pilgud on suunatud Prantsusmaa poole, kus peetakse 2016. aasta EM. Klavan tunnistas, et mängijate pilgud ka.

"Enne seda valiktsüklit ütlesime ka, et see on meie unistus ja siht. Täna tegime esimese sammu selles suunas. Üldpildis on see väike samm, aga see oli väga tähtis samm," ütles ta.

Vaata pikemat intervjuud Klavaniga videost!