„Kui me oleks Eestis saanud samamoodi lõpuni 11-kesi mängida nagu siin, oleks asjalood teised. Aga kahjuks ei olnud nii,“ ütles Klavan pärast 1:1 viigiga lõppenud kordusmatši Dublinis Aviva staadionil. Kuna avamäng kaoati 0:4, siis kahe mängu kokkovõttes jäädi viimati 1988. aastal EM-finaalturniirile jõudnud iirlastele alla 1:5.

„Kui me oleks tahtnud resultaadi peale mängida, oleksime esimeses mängus pidanud pärast 1:0 seisu kümnekesi jäädes kaitses koopasse tõmbama ja selle mängu lõpuni mängima. Eks me üritasime kodupubliku ees vähemalt väravat tagasi lüüa, aga kahjuks ei õnnestunud ja meid karistati ära.“

Kokkuvõttes jäi Klavanile Eesti koondise viimastest põnevuslahingutest pigem positiivne mulje. „Rohkem on rahulolu kui negatiivset emotsiooni. Terve selle tsükli jooksul me ikkagi ju saavutasime midagi. Me ei jõudnud küll finaalturniirile, aga siiski play-off'i ning näitasime häid mänge nii võõrsil kui ka kodus. See on samm edasi ja selle üle on kõige parem meel,“ sõnas Hollandi klubi AZ Alkmaari kaitsja.

Vaata videost:

Veel arvamusi eilsest õhtust: