Florale tähendas tänane kaotus, et ilmselt tuleb neil järgmisel hooajal esimest korda 20 aasta jooksul eurosarja mängudest suu puhtaks pühkida. Flora pääseb nüüd vaid eurosarja juhul, kui karika võidab klubi, kellel puudub eurosarjalitsents või karika võidab Levadia ja teiseks jääb ilma litsentsita meeskond.

"Me läksime mängima mängu nagu igat teist, teadmisega, et nagunii on vaja võita ja anname endast maksimumi. Me ei rääkinud, et meil väga tugevat survet on. Karikas on igal juhul tähtis, selles pole küsimustki," rääkis Hurt, kes ajakirjanike ette ilmus alles ligi pool tundi pärast lõpuvilet, kui oli mängijatele riietusruumis korraliku loengu maha pidanud. Levadia meeskond oli selleks hetkeks juba Lilleküla staadionilt lahkunud.

"Rääkisime ikka mängust. Asjad oli vaja selgeks teha," kommenteeris Hurt mängujärgset koosviibimist.

Kui raske on sellises seisus, kus hooaeg ebaõnnestus nii liigas (Flora jäi Premium liigas neljandaks - toim) kui ka karikasarjas, järgmisel aastal uuele hooajale vastu minna? "Kui mehed on professionaalid, siis ei ole sel vahet. Teame, et jalgpallis tuleb ette võite ja kaotusi, meie asi on siit edasi minna," vastas Hurt.

Vaata intervjuud Norbert Hurdaga videost!