Levadia peatreener Marko Kristal nentis, et üks värav emmale-kummale poole oleks mängu lahtisemaks muutnud, aga jäi siiski viigipunktiga rahule.

"Alati tahaks võita, aga täna lihtsalt ei löödud väravaid, kuigi momente oli. Üldkokkuvõttes olen rahul, välja arvatud see, et võitu ei tulnud. Eks üks värav ükskõik kummalt poolt oleks mängu teinud võib-olla palju lahtisemaks ja põnevamaks, aga tuleb veel mänge. Seekoord niimoodi," ütles Kristal.

Kalju peatreener Igor Prins võrdles tänast lahingut eelmise vooru mänguga Flora vastu, kus eduseis anti käest kolmandal üleminutil ja saadi 1:1 viik.

"Tänane mäng oli ühtlasem. Ei olnud ärakukkumist. Eks ta raske on kaks mängu järjest, kunstväljakud ja kõik sellised asjad... Selles mängus oli kvaliteeti, rünnaku ülesehitamisi ja olukordi rohkem. See oli hea minu jaoks. Eks need kevadised mängud on krobelised. Ma ei usu, et keegi siin midagi tagasi hoidis. Võib-olla natuke ettevaatlikumalt mängisime. Tahtsime ikkagi väravat lüüa," sõnas Prins.

Pressikonverentsil osalesid veel Levadia kaitsja Artjom Artjunin ja Kalju ründaja Tarmo Neemelo. Vaata kõikide meeste pikemaid sõnavõtte videost!