Nädal tagasi San Marinos vaid 1:0 võidu saanud Levadia purustas täna Kadriorus väikeriigi meeskonna suisa 7:0, mis tähistab ka Eesti klubide euromängude rekordvõitu.

"Kui 7:0 võidad, oleks patt millegi üle nuriseda. Tegelikult oli esimeses mängus jõudude vahekord samasugune, kuid seal oli realiseerimine probleemiks. Tänane mäng kajastaski nende meeskondade tegelikku jõudude vahekorda," ütles Kristal pärast mängu ajakirjanike ette astudes.

"Esimese poolaja lõpuks laskusime korraks nende tasemele, kui lasime sisse väga palju praaki ja lohakust, aga teisel poolajal see paranes."

15. või 16. juulil sõidab Levadia külla Praha Spartale, Tallinnas näeb Tšehhi meeskonda 22. või 23. juulil. Mäletatavasti lõid tšehhid oma võimalikust vastasest kuuldes käsi kokku ning nimetasid loosi "muinasjutuliseks", kuid Kristal suurklubi võitu veel paberile ei kirjutaks.

"Kõigepealt valmistume Narva mänguks, siis vaatame, mis Prahaga teha annab. Informatsioon nende kohta on meil olemas. Eks me midagi välja mõtleme. Hakkan sellega (videoga - toim) täna õhtul tegelema. Loomulikult on Levadial võimalused olemas. Mäng hakkab null-nullist, ei ole Prahale see võit midagi nii kindlustatud," sõnas Kristal.