"Läksime loomulikult mängu võitma ja oli ka võimalus võita, isegi pärast viigiseisu. Aga meil tekkis pärast enda väravat 10-15-minutiline peataolek. Meil oli võimalus neli korda pall ära lüüa, aga ohu likvideerimise asemel tekitasime endale pendla. Kadus ära agressiivsus, mis esimene poolaeg oli olemas. Pärast leidsime selle uuesti üles, aga sellest ei piisanud. Ja pooleteist meetri pealt tühja väravasse peaks suutma meistriliiga mängija ikka lüüa," viitas Kristal muigamisi Henry Rohtla võimalusele vahetult enne lõpuvilet.

Levadia teise poolaja kiiret avaväravat pidas Kristal esimese poolaja loomulikuks jätkuks. "Mängisime samamoodi edasi. Niisugune kombinatsioon lihtsalt toimis. Üritasime neid mängu jooksul veel teha, aga rohkem ei õnnestunud," kommenteeris ta Vladislav Ivanovi 46. minuti väravat.

Penalti puhul, millest Flora 61. minutil viigistas, Kristalil midagi kohtunikule ette heita polnud. "Pendla ehitasime endale ise. Isegi mitte see mängija, kes selle vea tegi, vaid mis seal kõik enne toimus... Niisuguseid asju ei saa lubada!" kurjustas ta.

Miks Levadia ja Flora juba kolmandat korda sel hooajal just viiki mängisid, Kristal selgitada ei osanud. Lihtsalt juhtus nii. "Kui mängud jäävad viiki, siis nad jäävad viiki. Samamoodi on seaduspärasus see, et Flora pole meid ligi kolm aastat võitnud ja ma loodan, et see seaduspärasus jätkub," sõnas ta.

Flora jätkab 53 punktiga tabeli tipus, laupäeval Narva Transiga viigistanud Nõmme Kalju on 49 punktiga teine, Levadia 48 punktiga kolmas.

"Muidugi oleks parem, kui nad oleksid vähemate punktidega eest ära, aga olukord on selline ja tuleb edasi minna. Midagi pole veel kadunud. Flora on püütav," usub Kristal.

Vaata intervjuusid Kristali ja ründaja Ingemar Teeveriga videost!

Teever: penalti oli väga-väga valus