Tiitlikaitsja võitis Nõmme Kalju vastu kahe punase kaardi ja kahe penaltiga mängu Dmitri Kruglovi 90. minuti väravast 3:2. Kristal ise pidi 58. minutist alates mängu jälgima Kadrioru staadioni koridoris olevast telekast, sest oli kohtunike otsuste vastu liiga agaralt protesteerinud ning väljaku äärest minema saadetud.

"Jalgpall on emotsionaalne mäng ja mina emotsionaalne inimene. Mõnel inimesel on lühem süütenöör, mõnel pikem. Eks me kõik peame tegema omad järledused, analüüsima, mis toimus väljakul ja väljaku ääres. Mina teen seda ja loodan, et ka teised," sõnas Kristal.

Üks mees, kes peab väljakul toimunut analüüsima, on 3. minutil Tarmo Neemelo karistusalas kukutanud ja esimese penalti tekitanud Levadia kaitsja Maksim Podholjužin.

"Eks kaitsja magas mehe maha, aga kas ta nüüd just penalti oli... Kui vilistati, järelikult oli. Ära nad selle lõid. Eks meil olukord läks raskeks, aga mängijad näitasid, mis neil sees on - sisu ja tahtmist ning valmidust kõikide pallide pärast lõpuni välja võidelda. Kasu avaldub selles, et praegu on rõõmus meel ja tabelis kolm punkti," lisas Kristal.

89. minutil sepistas Levadia kaitsja Artur Pikk omavärava, kuid juba minuti pärast oli Levadial vastus varnast võtta Andreas Raudsepa tsenderduse ja Dmitri Kruglovi resultatiivse pealöögi näol.

"See on see, mis teeb jalgpalli huvitavaks. Mängida tuleb lõpuni. Mängija peab andma endast kõik avavilest kuni lõpuvileni. See näitab seda, et jalgpallis on kõik võimalik," ütles Kristal, kes premeeris pallureid kahe järjestikuse vaba päevaga. "Las puhkavad ja naudivad."

Vaata intervjuud Marko Kristaliga videost!