Küsimusele, kas vigastusest taastuv Vassiljev võiks olla valmis Inglismaa vastu 90 minutit rassima, vastas Pehrsson: "Ma ei ole temalt küsinud, aga arvan, et see oleks hetkel liiga suur samm. Peame tänase treeningu järel vaatama. Aga võin öelda, et ta oli pärast eelmist mängu endaga väga rahul, seega ma usun, et kui täna midagi ei juhtu, mängib ta homme rohkem kui 45 minutit."

Eesti koondis naases Leedust alles eile, et kõik Vilniuses juhtunu ka sealsamas läbi rääkida ja uue mängu ettevalmistust puhtalt lehelt alustada.

"Magasime eile pärast rasket õhtut kaua ja tegime Leedus taastava treeningu. Jätsime kogu mängu analüüsimise Leetu, mis oli emotsionaalsest vaatepunktist oluline. Täna alustasime ettevalmistust homseks. Mängijad näevad välja palju värskemad," rääkis Pehrsson.

Koondise laagris on Pehrssoni sõnul 23 mängijat, kuid ühel neist on palju väiksemad väljavaated homme platsile saada kui teistel. "Kõige vähem tõenäolisem on homme Taijo Teniste osalemine, kes pole viimased paar päeva meeskonna juures olnud ja mängis viimati kaks nädalat tagasi. Aga ta teeb täna trenni kaasa ja siis otsustame. Teistel on hea võimalus homme mängu saada," sõnas rootslane.

Inglise ajakirjanikud uurisid Pehrssonilt, kuidas ta hindab Inglismaa esitust suvisel MM-il ning palju nende meeskond tema arvates viimaste kuudega muutunud on.

"Nõustun, et MM ei läinud inglaste jaoks päris nii, nagu loodeti. Aga nad on juba millegi uue alguses. Noormängijatel on selles meeskonnas üha suurem roll. Meeskonnas on nüüd rohkem kiirust, selle eest peame me valvel olema. Nad on palli üle toomisel väga head. Eeldatavasti hakkavad nad rohkem palli valdama. Peame üritama neid hoida häid võimalusi loomast. Olenemata sellest, kas üritame neid pidurdada kõrgel või madalal, eeldab see, et hoiaksime kompaktselt ühte."