"Teine värav tuli täpselt sellisest olukorrast, mida me ka enne mängu rõhutasime ja oleme püüdnud juurutada selliselt, et oleme võimelised ääri vahetama ja rünnakut äärekaitsjatega toetama. See värav oli tõeline iludus ja meie ründaja oli õiges kohas," rääkis Pehrsson.

Küsimusele, kas ta ei karda, et pärast sõprusmängus võetud võitu pühapäeval tähtsamas mängus meeskond jälle ära vajub nagu juhtus võõrsil San Marino vastu mängides, kui Eestil oli all hea võit Norra üle, vastas Pehrsson: "See on nüüd minevik. Muidugi ma eelistaks võita kõik mängud, mis me peame. Aga usun, et võtame siit kaasa palju positiivset. Nüüd on meil ka kaks lisapäeva puhkuseks - kahe mängu vahel on neli päeva. Ettevalmistus saab olema teistsugune, see teeb meid pühapäeval teravamaks."

Pehrsson kommenteeris ka oma ootamatut haigestumist, mistõttu reisis ta Soome ülejäänud koondisest päev hiljem. "Sellega on nüüd korras. See oli raske hommik. Jäin esimest korda kahe aasta jooksul haigeks. Kui sul on kahe mängu vahel kolm kuud aega ja sa teisel päeval kohe haigeks jääd, ei ole see muidugi väga hea ajastus, aga nüüd on see läbi."

Vaata pikemat intervjuud Pehrssoniga videost!