"Selge, et eesmärk oli meil saada eurosarjas edasi ja tulla meistriks. Paraku jalgpall on niisugune, et igakord kõik asjad ei õnnestu. Kui latid on nii kõrgele seatud ja neid ei täideta, siis paratamatult vajab klubi muudatusi," lausus Kristal pärast 5:0 võitu Infoneti üle.

Küsimusele, kas säärases olukorras oli Kristali mängueelne ja mängujärgne motivatsioonikõne ka pisut teistsugune, vastas treener: "Pärast mängu tänasin mängijaid aja eest, mis nad minuga koos on olnud. Nad tegid kõvasti tööd ja ma arvan, et mina andsin neile nii palju, kui mul anda oli. Positiivset oli väga palju ja suures plaanis pole põhjust nurisemiseks."

Milline aga võiks välja näha nüüdsest vaba mehe esmaspäeva hommik, kus otseselt treeningule pole vaja minna? "Ega suurt midagi ei muutu - tõusen üles, teen silmad lahti, lähen pesen hambad ära. Eks ma puhkan natuke ja sätin asju. Mõtteid on igasuguseid, aga praegu puhkan," rääkis Kristal, vihjamata otseselt, kas tal ka mõni uus jalgpallialane tööots juba silmapiiril on.