Delfi kõneles Tehvaga täna meistriliiga avamisel Kumu Kunstimuuseumis ja küsis otse, mida Nõmme klubi president oma meeskonnalt laupäeval algaval hooajal ootab.

FC Flora peatreener Martin Reim sõnastas paar päeva tagasi üsna selgelt, et meistriliiga hooaja peafavoriit on Nõmme Kalju. Seda koosseisu vaadates, mis te endale kokku olete ajanud... Sõnasta palun sina Kalju eesmärgid.

Olles eelmise aasta hõbemedali omanik, siis kindlasti on meie eesmärk teha parem hooaeg kui eelmine aasta. See tähendaks siis loomulikult meistritiitli võitmist, mis on meil tegelikult sihiks olnud juba neli aastat. Aga kui nüüd rääkida favoriidi seisusest... Kalju täna ei ole veel midagi võitnud ja Floral on ette näidata nii mõnigi trofee oma kapis. Ja ega Levadiatki ei tasu maha kanda. Usun, et tuleb väga-väga pingeline hooaeg. Mina isiklikult arvan, et Flora on selles möllus favoriit. Eks ta (favoriidi seisus) nagu kuum kartul ole, mis käest kätte käib. Võib-olla see annab kellelegi mingisuguse eelise. Ma arvan, et meil on vähemalt hea šanss. Anname endast parima.

Aga kui nüüd teie koosseisu vaadata, pead ju tunnistama, et kokku on saanud päris muljetavaldav seltskond. Milano Interi kasvandik, endisi koondislasi, praegusi koondislasi, välismaalasi nii palju, et ei jõua kokkugi lugeda...

Ega see asi nüüd nii hull ka ei ole. Tuumik ikkagi on jäänud eelmise aastaga võrreldes samaks, mis oligi meie põhieesmärke. Oleme aru saanud, et edu võti ongi selles, et me suudame oma meeskonda koos hoida.

Intervjuu jätkub videos: