Vassiljev leidis Balti liiga poolfinaalmängust, kus Eesti kaotas Lätile väravateta viigi järel penaltiseerias, nii positiivseid kui negatiivseid külgi.

"Meie kaitsemäng oli heal tasemel. Lätlased ei saanud palju võimalusi, vist ainult üks oligi nurgalöögist. See oli väga hea tase. Negatiivne oli samas see, et me ise ei suutnud piisavalt võimalusi luua. Ma loodan, et septembriks oleme selles osas paremad," rääkis Vassiljev Eesti Päevalehele ja Delfile.

Poolkaitsja sõnul ei ole peatreeneri vahetus tema jaoks suuri muudatusi toonud ja tema roll koondises on jäänud samaks. "Võrreldes viimaste aastatega väga palju ei erine. See, et mina olen üks nendest, kes peab vastutama selle, eest, et meil oleks väravamomente, ei ole midagi uut minu jaoks," ütles Vassiljev, kes tunnistab samas, et üksteisemõistmine kaasmängijatega võiks olla parem: "Mingil määral on meil vaja uute koondislastega üksteisest arusaamist parandada. Iga mänguga peaks olukord paremaks muutuma."

Vassiljevil on Permi Amkariga leping lõppenud, kuid mingit stressi ta seetõttu ei tunne. "Ma loodan, et lähinädalate jooksul on kõik selge," ütles Vassiljev oma tulevikust rääkides.

Loe pikka intervjuud Vassiljeviga homsest Eesti Päevalehest.