"Kui mängija Eestist liitub sellise klubiga, mis on maailma mastaabis täiesti tipus, siis siin pole kahtlustki," märkis Lindpere, kellelt tuttavad ja endised klubikaaslased üle maailma on viimastel kuudel uurinud, kui hästi ta Klavanit tunneb.

"Kui ta Liverpooliga liitus, oli mul väga hea meel. Olen alati öelnud, et Eestil on vaja mängijaid, kes meile maailmas uksi avaks - oma jalgpalli saadikuid. Mart Poom oli meie läbi aegade parim väravavaht. Ragnar avas teistmoodi ukse - nüüd on meil tõsine näide maailma tippklubis ka väljakumängija näol."

Klavanist sai maikuus Tallinna Kalevi jalgpalliklubi president. Tema parem käsi ehk asetäitja on reaalselt just Lindpere. "Ragnari töö on keskenduda täielikult oma mängudele. Tean omast käest, et pole paremat ametit kui olla hea ja terve jalgpallur. See, millega ma praegu tegelen, on hoopis teisest maailmast, palju raskem ja võtab meeletult aega. Las Ragnar naudib seda aega. Kui ta saab millegagi nõu ja jõuga abiks olla, siis me muidugi arutame asju läbi, aga rohkem räägime omavahel ikka sellest, kuidas tal Liverpoolis läheb," rääkis Lindpere.

Kui mitme aasta projekt võiks olla "Tallinna Kalevi mängija Eesti koondises"? "Võtab aega, palju võtab, aga loodame, et kolme kuni viie aasta pärast ikka," vastas Lindpere.