Kivisild vaatas loosimist koos teiste Eesti Jalgpalli Liidu ametnike, treenerite ja fännidega Tallinnas Beer Gardeni baaris.

Kivisild Inglismaast: "Väga pikkade traditsioonidega ning ka Eesti fännile meeltmööda jalgpalliriik."

Šveitsist: "Šveits on väga kaua aega olnud tõelises tipus ning meil on olnud võimalus nendega mängida meie kõige esimeses valiktsüklis. Sellest ajast ei ole meil võib-olla kõige meeldivamad mälestused, aga kindlasti väga huvitav vastane meie jaoks."

Sloveeniast: "Sloveeniaga kohtusime eelmises EM-valiktsüklis. Meie jaoks kindlasti huvitav ja väljakutseid esitav vastane, kelle vastu on õnnestunud ka head resultaati näidata."

Leedust: "Leedu on teada-tuntud. Oleme nendega aastast aastasse mõõtu võtnud. Kui mõni aeg tagasi oli Leedu selge soosik, siis tänasel päeval on need kõik olnud väga võrdsed kohtumised ja ette ennustada, kes sellest paarist võitjana väljakult lahkub, on väga keeruline."

San Marionost: "Minu mäletamist mööda oleme nendega ühel sõpruskohtumisel mänginud. See kohtumine õnnestus meil 1:0 võita, aga see oli küllaltki ekstreemne kogemus, kus meil õnnestus vastane lahti muukida ja võiduvärav lüüa ise kaitses väga ekstreemselt mängides."