"Tahtsin lüüa vasakusse nurka, aga pärast mõtlesin ringi ja läks nagu läks. Minu viga. Niimoodi ei tohi. Kui tahad sinna lüüa, siis löö, ära mõtle ringi!" ütles Subbotin naerulsui, sest põhjust kurvastamiseks ju tegelikult pole. Levadia purustas Meistrite liiga esimeses eelringis vastase kahe mängu kokkuvõttes võimsalt 8:0.

Viis väravat seitsmest sündisid teisel poolajal. Kahe väravaga hiilgas ka Artjom Artjunin, jala said veel valgeks egiptlane Omar El Husseini, austerlane Toni Tipuric ning värava ja kaks resultatiivset söötu sai kirja Aleksandr Kulinitš.

"Marko (Levadia peatreener Marko Kristal - toim) ütles poolajal "Davai, kutid! Inimesed tulid vaatama, kuidas te mängite!". Võtsime end kokku ja tuli seitse," muigas Subbotin.

Järgmise ringi suhtes, kus Levadia läheb vastamisi tugeva Praha Spartaga, on Subbotin samuti positiivselt meelestatud.

"Marko annab meile ilmselt taktika, kuidas tuleb mängida. Kui võõrsil värava ära lööme, on kõik korras ja kodus võib-olla kergem. Mängisime niimoodi üle Wisla ja Twente ning pääsesime edasi," meenutas Subbotin Levadia vägevaid võite Enschede Twente üle 2006. ja Krakowi Wisla üle 2009. aastal.

Mängud Spartaga toimuvad 15. või 16. juulil võõrsil ning 22. või 23. juulil kodus.