Sportland Arenal 3:1 võidu saanud Kaljut lahutab 28 vooru järel liidrist FC Florast (eeldades, et Flora täna Jõhvi Lokomotivi võidab) neli punkti. Levadia jääb teisena Florast maha kolme silmaga.

"Oleme selle vastase vastu hooaja vältel neljast mängust ainult kaks punkti võtnud. On olnud rasked mängud. Täna suutsime niivõrd-kuivõrd võrdse mänguga oma väravad ära lüüa. Mängupilti võib kiita. Teine poolaeg oli meie poolt parem, oli veel võimalusi ära lüüa," rääkis Prins.

Kalju läks juhtima 3. minuti penaltist, Infonet viigistas samal moel 35. minutil. Vahetult enne poolaja lõppu lõi Tarmo Neemelo tabloole Kalju 2:1 edunumbrid. Lõppskoori vormistas 59. minutil Henrik Pürg.

"Esimese poolaja lõpul löödud väravad on alati valusad. Lähed vaheajale, olles just kaotusseisu jäänud. Selge see, et natuke see mõjutab võistkonda. See oli hea värav," sõnas Prins, kelle arvates püsib Kalju veel tiitlikonkurentsis.

"Kaheksa mängu on jäänud, kõigiga on veel läbi mängida. Meie oleme valmis lõpuni võitlema. Püüame oma parima anda ja üritame ikkagi tiitli eest võidelda."